Marija Matić GrujićKao bivšoj učenici Lingve veoma mi je drago što sam danas i deo kolektiva ove škole. Diplomirala sam na Filološkom fakultetu u Beogradu, na Odseku za engleski jezik i književnost. Tokom svog školovanja u Lingvi položila sam Cambridge First Certificate Exam (FCE), što mi je pomoglo da steknem dodatno samopouzdanje i jezičke veštine za dalje školovanje i rad.

U Lingvi radim kao nastavnica engleskog od 2008 godine i tokom ovog perioda postala sam i član ELTA-e. Do sada sam imala priliku da radim sa polaznicima svih uzrasta. Sebe najviše vidim u radu sa decom, učenicima osnovnih škola. Ono što je po meni jako važno u mom poslu je konstantno usavršavanje, što mi Lingva od samog početka omogućava, dobra organizacija i planiranje kao i dobar odnos sa učenicima, kojima je, po mom mišljenju, potrebna neprekidna podrška i pomoć nastavnika a sve to u prijatnom okruženju i opuštenoj atmosferi kako bi uspeli da pronađu najbolji način da usvoje jezičko znanje.

Ono što mi se lično najviše dopada u Lingvi je rad sa malim grupama učenika, sjajan odnos sa kolegama i menadžmentom škole, mnoštvo mogućnosti za stručno usavršavanje kao i dostupnost multimedijalnoj opremi i svim materijalima potrebnim za uspešno izvođenje nastave.