Andrea TopalovicZovem se Andrea Topalović. Diplomirala sam na Filološko-umetničkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu, odsek Engleski jezik i književnost, 2011. godine. Radno iskustvo pre angažovanja u Lingvi stekla sam i u osnovnoj i u srednjoj školi, radeći kao pripravnik u osnovnoj školi Andra Savčić (2011), a potom u Ekonomskoj školi Valjevo (2011-2015)

U učionicu ulazim s nadom da ću djacima pružiti uvid u lepotu i korist od znanja engleskog jezika, želju da ga koriste i da mu se vraćaju iznova i iznova. Trudim se da kao nastavnik motivišem učenike da stiču radne navike, da im prenesem adekvkatno znanje, da postupam iskreno i pravično, što deca izuzetno cene.

Radom u Lingvi sam zadovoljna što mogu da nastavim da prenosim znanje kao i da proširujem i nadgradjujem svoje, u saradnji sa divnim timom, veoma posvećenom svom zadatku da nastavu učini što kvalitetnijom a u isto vreme što interesantnijom, modernijom i pristupačnijom učenicima. Radna atmosfera je u isto vreme profesionalna i ležerna – idealna za svakog nastavnika da napreduje u svojoj karijeri.