Ivana Lazić Zovem se Ivana Lazic. Zavrsila sam Filoloski fakultet Univerziteta u Beogradu na odseku za Anglistiku i stekla zvanje profesora engleskog jezika i knjizevnosti. U Lingvi radim od 2011. godine, kada sam takodje postala i clan ELTA-e, udruzenja profesora engleskog jezika. Posedujem i godinu dana radnog iskustva u srednjoj ekonomskoj skoli u Valjevu.

Kao professor engleskog jezika, najvecu paznju posvecujem razvoju motivacije za ucenjem kod ucenika kroz razlicite njima privlacne aktivnosti, oponasanjem razlicitih, stvarnih zivotnih situacija na casovima, stalno ih ohrabrujuci da svoje znanje koriste aktivno, pruzajuci podrsku slabijim djacima, pojednostavljujuci gramaticke celine i razvijanjem opustenog pristupa ucenju kod ucenika. Pored toga, pokusavam da razvijem i prijateljske odnose medju djacima, da ih podstaknem da uvek nesebicno pomognu jedni drugima.

Lingva je odlicno mesto za razvoj svih mojih profesionalnih ideja sa svojim moderno opremljenim ucionicama, pozitivnom random atmosferom, zahvaljujuci veoma dobroj organizaciji, kolegama koji su uvek voljni da pomognu, i stalnoj podrsci direktorke nastave i njenim brojnim korisnim savetima iz oblasti metodike nastave. Skola takodje omogucuje i stalno profesionalno usavrsavanje profesora sto je od ogromnog znacaja.