Jelena IgnjatovicZovem se Jelena Ignjatović. Završila sam Filološki fakultet u Beogradu, na katedri za Anglistiku. Takođe sam završila i master studije na istom fakultetu, smer jezik, književnost, kultura. U Lingvi sam krenula sa radom 2018.godine, a od 2017,godine predajem engleski preko interneta.

Kao profesor engleskog jezika, smatram mnoge osobine jako važnim. Neke od njih se odnose na profesora, neke na učenike i rad sa njima, a neke i na napredovanje samog profesora. Kao prvo, za sve ucenike, bez obzira na uzrast, je bitno da čas bude ispunjen i zabavam. Međutim, profesor treba da se postara da učenici aktivno i produktivno koriste stečeno znanje. To je upravo ono oko čega ću se zalagati. Kao drugo, motivaciju takođe smatram jako važnim. Profesor je taj koji bi trebalo tome da teži. Na kraju, iako sam završila fakultet, imam obavezu da svakog dana učim i da se stalno usavršavam.

Što se tiče Lingve, ova škola je idealno mesto za rad. Omogućava profesorima priliku za rad, zatim da steknu veliko iskustvo, i pre svega, priliku za napredovanje. Sama organizacija je na zavidnom nivou. Svi članovi kolektiva su jako ljubazni, spremni za saradnju, ne prezaju da pomognu, dok su drugi profesori kolege nesebični i spremni da daju savet. Sve ove osobine predstavljaju idealno mesto za rad, a sama škola predstavlja pravi raj.